Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΥΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ".

 

Η Δημοτική παράταξη "Δυνατή Ερμιονίδα" ανακοινώνει την υποψηφιότητα του κ. Σταύρου Κούστα (Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Ερμιονίδας). Ο κ. Κούστας θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης. Οφείλουμε να τονίσουμε ότι, η απόφασή του αυτή στηρίζει και αναδεικνύει τον σχεδιασμό της παράταξής μας για την αναβάθμιση και την ανάπτυξη όλων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Ερμιονίδας.  
 
Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα για 
τη μεγάλη μεταρρυθμιση στο Δήμο Ερμιονίδας
για το κοινό μέλλον μας
για να έχουμε μια "Δυνατή Ερμιονίδα"
Με εκτίμηση 
Γιάννης Γεωργόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας
 ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΥΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ 
"ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ".
  

Αγαπητές συμπατριώτισσες και αγαπητοί συμπατριώτες,




 Θέλω αρχικά να σας ευχαριστήσω και πάλι για την ευκαιρία που μου δώσατε στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές να ασχοληθώ με τα θέματα και τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θέλοντας να προσφέρω στον Τόπο μας , σύμφωνα με τις αρχές και τις δυνάμεις μου. Πιστεύω ότι παρ’ ότι υπηρέτησα σε μη « δημοφιλείς » θέσεις έπραξα στο ακέραιο το καθήκον μου κάτω από δύσκολες περιστάσεις, προσφέροντας και εξαντλώντας το μέγιστο των δυνάμεών μου.



   Υπηρέτησα,  για  3.5  χρόνια,  στις  νευραλγικές θέσεις  του  Αντιδημάρχου  Καθαριότητας  αρχικά  και Οικονομικών αργότερα και αυτό το έπραξα με απόλυτη εντιμότητα και πλήρη διαφάνεια, στενοχωρόντας ίσως και  κάποιες  φορές  συνεργάτες,  γνωστούς  και  φίλους, αρνούμενος  να  ικανοποιήσω  ίδια  και  οργανωμένα συμφέροντα και βάζοντας πάνω από όλους και όλα το κοινό  συμφέρον  του Δήμου  και  των Δημοτών. Πολλές δε  φορές  μαζί  με  τους Εθελοντές  αλλά  και  μόνος  μου βρέθηκα σε πρωτοπόρες δράσεις σε διάφορους τομείς.



 Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, Δημήτρη Καμιζή, ο οποίος δυστυχώς παρά τις προσπάθειες μου και τις προσπάθειες και άλλων συνεργατών μας να αναθεωρήσει την απόφασή του για την μη κάθοδο στις ερχόμενες εκλογές, δεν το έπραξε για τους δικούς του σεβαστούς λόγους. Οφείλω να πω και να ομολογήσω ότι συνεργαζόμενος μαζί του απέκτησα μια μεγάλη γνώση και εμπειρία στα Αυτοδιοικητικά πράγματα του Τόπου μας.



 Αυτή την γνώση και εμπειρία έλαβα την απόφαση να την αξιοποιήσω συνεχίζοντας το δρόμο της έντιμης και αδιαπραγμάτευτης προσφοράς μου, στο Δήμο και στην Πατρίδα μου, με τις ίδιες αρχές και με ακόμα περισσότερη ένταση, δύναμη και διάθεση προσφοράς.



 Έχοντας θετική αλλά και αρνητική εμπειρία από την εφαρμογή του θεσμού του Καλλικράτη για πρώτη φορά και επιθυμώντας να προσφέρω περισσότερα στην ιδιαίτερη μου πατρίδα, την Ερμιόνη, που από τα βάθη της ψυχής μου αγαπώ και θέλοντας να συμβάλω στο ξεπέρασμα των μεγάλων δυσκολιών, που εξαιτίας της εφαρμογής του Καλλικράτη αναδείχθηκαν ιδιαίτερα για τις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες, θα  θέσω  υποψηφιότητα  στις  προσεχείς Αυτοδιοικητικές   εκλογές  με  το ψηφοδέλτιο  «  ΔΥΝΑΤΗ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ  » του  κ.  Γεωργόπουλου  για  την  θέση Κοινοτικού  Συμβούλου  της  Κοινότητας Ερμιόνης.


    Ιδιαίτερα  για  την  Ερμιόνη  υπάρχει  ανάγκη  να συνεχιστεί το σπουδαίο έργο της παρούσας  Δημοτικής Αρχής,  πέραν  όλων  των  άλλων,  στα  ζητήματα  του Πολιτισμού,  της  ενίσχυσης  του  Εθελοντισμού,  της ανασύστασης του κοινωνικού ιστού και της ανάδειξης, απελευθέρωσης  και  οργάνωσης  νέων  δυνάμεων  με σκοπό  την  δημιουργία  και  την  πρόοδο  .  Η  Ερμιόνη πιστεύω  μέσα  στο  Δήμο  Ερμιονίδας,  αν  και  η έδρα  είναι  το  Κρανίδι,  μπορεί  και  πρέπει   να  παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στους παραπάνω τομείς.



 Οι Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες, είναι επιβεβλημένο να έχουν σημαντική και βαρύνουσα θέση στον Καλλικρατικό Δήμο Ερμιονίδας, να είναι τα κύτταρα της πρώτης οργάνωσης των Πολιτών και με αυτό το πνεύμα πήρα την συγκεκριμένη απόφαση, ελπίζοντας και φιλοδοξώντας ότι μπορώ και εγώ να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.



Με εκτίμηση

Σταύρος Κούστας

Αντιδήμαρχος

του Δήμου Ερμιονίδας.